Η τοποθεσια του ξενοδοχειου

Ο Βασιλικός αποτελείται από τεράστιους ελαιώνες και καταπράσινη βλάστηση, που χαλαρώνει και γλιστράει κάτω από τις πλαγιές του Σκοπού, πριν καταλήξει σε μια σειρά από τις καλύτερες αμμώδεις παραλίες του νησιού.

Ο Βασιλικός είναι μια ήσυχη περιοχή σπιτιών και βιλών, που περιβάλλεται από μικρά χωριά και εργατικά αγροκτήματα. Δεν υπάρχει μαζική ανάπτυξη σε αυτά τα μέρη, απλώς χαλαρά εστιατόρια, ταβέρνες και καταστήματα.

Σχετικα με τη Ζακυνθο

Η Ζάκυνθος βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Ιονίου και είναι αναπτυγμένη τουριστικά. Το ήπιο, μεσογειακό, κλίμα και οι άφθονες χειμερινές βροχοπτώσεις προσδίδουν στο νησί πυκνή καταπρασινη βλάστηση.

Ο κόλπος του Λαγανά είναι το σημείο του πρώτου Εθνικού Θαλάσσιου Πάρκου και η περιοχή φωλιάσματος των θαλάσσων χελώνων (Caretta caretta) στη Μεσόγειο.

Διάσημα αξιοθέατα του νησιού περιλαμβάνουν την παραλία Ναυάγιο, απομονωμένη από ψηλά βράχια και προσβάσιμη μόνο με βάρκα. Πολλές φυσικές "μπλε σπηλιές" κόβονται σε γκρεμούς γύρω από το Σκινάρι και είναι επίσης προσβάσιμες μόνο με μικρά σκάφη.

Οι βόρειες και ανατολικές ακτές διαθέτουν πολλές αμμώδεις παραλίες. Το νησάκι Μαραθονήσι κοντά στη Λίμνη Κεριού έχει τροπική βλάστηση, τυρκουάζ νερά, παραλίες και θαλάσσιες σπηλιές. Ο λόφος Μπόχαλη πάνω από την πόλη της Ζακύνθου εκθέτει ένα μικρό βενετσιάνικο κάστρο και μια εκπληκτική θέα στην πόλη της Ζακύνθου.