Covid-19 Ανακοίνωση

Η υγειά και η ασφάλεια των πολυτίμων φιλοξενούμενών μας αλλά και των μελών της ομάδας μας αποτελεί πάντα την απόλυτη προτεραιότητα μας!

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία για την ανθρωπότητα και μπροστά στη μεγάλη πρόκληση που όλοι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με την εμφάνιση και ταχεία εξάπλωση του ιού COVID-19, η σκέψη μας ειναι στους συνανθρώπους μας, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τις τοπικές αρχές και τις κυβερνήσεις που αυτές τις στιγμές δίνουν έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα.

Με ευθύνη και συνεπεία παρακολουθούμε στενά κι εφαρμόζουμε όλα τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα ακολουθώντας τις οδηγίες των αρχών και των επαγγελματιών του χώρου.

Πολιτική ως προς την υγιεινή και την ασφάλεια του χώρου μας

Για την προστασία, πρόληψη και αντιμετώπιση του κορωνοϊού (COVID-19), έχουμε λάβει τα απαραίτητα πρόσθετα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις επίσημες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σε συνεννόηση με το υπουργείο Υγείας της Ελλάδας και με όλους τους αρμόδιους φορείς. Συμπεριλαμβάνεται η ενίσχυση των ήδη αυστηρών πρακτικών μας σχετικά με τη διαχείριση τροφίμων, απολύμανσης και καθαρισμού με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές κορυφαίων εμπειρογνωμόνων.

Αναλυτικότερα, λαμβάνουμε όλα τα απαιτούμενα μέτρα σχετικά με:

 • Λειτουργία, μόνο, του εξωτερικού εστιατορίου μας (με a la carte μενού).
 • Τήρηση αποστάσεων στους χώρους εστίασης.
 • Τήρηση αποστάσεων (4 μετρα) στις ξαπλώστρες της πισίνας αλλά και της ιδιωτικής παραλίας μας.
 • Διακοπή λειτουργίας WC σε κοινόχρηστους χώρους, παρακαλείστε να χρησιμοποιείτε μόνο το μπάνιο του δωματίου σας.
 • Ενισχυμένος καθαρισμός και απολύμανση των δωματίων.
 • Διαθεσιμότητα καθαριστικών και απολυμαντικών μέσων (απολυμαντικό χεριών, γάντια κτλ) σε κοινόχρηστους χώρους.
 • Γρήγορο check in / check out με την αποστολή και συμπλήρωση απαραίτητης φόρμας μέσω email ,πριν την άφιξη σας.
 • Εντατική εκπαίδευση και σαφείς οδηγίες υγιεινής για όλο το προσωπικό, συνεχή παρακολούθηση και ενημέρωση.

Παράλληλα αναδιαμορφώνουμε τις πολιτικές μας, παρέχοντας στους καλεσμένους μας την απαιτούμενη ευελιξία.

Ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων

 • Για ήδη υπάρχουσες μεμονωμένες κρατήσεις, θα προσφέρουμε πλήρη επιστροφή, σε μορφή Κουπονιού/Voucher με την αρχική αξία της προκαταβολής προκειμένου να το εξαργυρώσετε το 2020 η ακόμα και το 2021.
 • Για νέες κρατήσεις με άφιξη έως και Οκτώβριο του 2020, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ευελιξία, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να αλλάξετε ή και να ακυρώσετε τη κράτηση σας έως και 20 μέρες πριν την άφιξή χωρίς κανένα κόστος και χωρίς χρέωση προκαταβολής.
 • Για κρατήσεις μέσω Tour operators ,travel agents κτλ παρακαλείστε να απευθυνθείτε απευθείας στους προμηθευτές και να ενημερωθείτε για τις ανάλογες πολιτικές τους.

*Σημείωση:
Οποιαδήποτε αλλαγή στις ημερομηνίες της κράτησης, υπόκειται στη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου και η όποια διαφορά στην τιμή θα υπολογίζεται με βάση την τιμή της περιόδου για την όποια θα πραγματοποιηθεί η διαμονή.

Είμαστε υπερήφανοι για τη διατήρηση των υψηλότερων προδιαγραφών καθαριότητας και υγιεινής.

Είμαστε υπερήφανοι γιατί και αυτή τη χρονιά, επιλέγετε το ξενοδοχείο μας, εμπιστεύεστε τη διεύθυνση και το προσωπικό μας, για τις καλοκαιρινές σας διακοπές!

Με εκτίμηση και αίσθημα ευθύνης,
Η Διεύθυνση και το Προσωπικό του
The Bay Hotel and Suites